MAT 311 Kompleks Fonksiyonlar Teorisi

MAT 537 Fonksiyonlar Teorisi I

(2016-17 Bahar Dönemi)

DUYURULAR:

Not: Yukarıdaki ödev soruları her hafta güncellenmektedir. Lütfen en güncel ödev dosyasını kullanınız.

Değerli Öğrenciler,

2016-17 Eğitim-Öğretim Yılının Bahar Döneminde "MAT 311 Kompleks Fonksiyonlar Teorisi" dersi ve "MAT 537 Fonksiyonlar Teorisi I" dersi ortak okutulacaktır.

Fakat dersin arasınav ve sınav soruları farklılık gösterecektir. Lisans öğrencileri için 2 arasınav, lisansüstü öğrenciler için 1 arasınav yapılacaktır.

Ödevler lisans öğrencileri için daha uygulamaya yönelik iken lisansüstü öğrenciler için teorik ve bilgiye yönelik olacaktır.

Dersle ilgili tüm detaylar için lütfen yukarıdaki "ders uygulama planı" linkini tıklayınız.

İlerleyen günlerde, dersle ilgili çeşitli duyurular bu web sayfası üzerinde yapılacaktır.

Hepinize iyi ve başarılı bir dönem dilerim.

Prof. Dr. Oktay Duman